Toneel

TOP Vrouwen

Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie

vrijdag

16

februari
2024

20:15 uur

Grote Zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

16

februari
2024

20:15 uurGrote Zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd beklimmen een berg om hun overleden vriendin te eren. Tijdens ze reis blijken de vriendinnen zelf nogal wat issues mee te zeulen… Eerlijkheid duurt het langst, maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn? Deze gloednieuwe comedy met o.a. Tanja Jess neemt je mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen. Voor wie toe is aan een avond uit vol humor, avontuur en ook af en toe wat stemmingswisselingen.

Het verhaal:
Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn?

Deze gloednieuwe vriendinnencomedy, geproduceerd door de makers van de populaire series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers, neemt je mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen. 

TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy met ups en downs. Een echte ladiesnight!


Credits:
Productiemaatschappij: REP Entertainment 
Producent: Rick Engelkes
Cast: Tanja Jess, Rian Gerritsen & Sandra Mattie
Regie: Joep Onderdelinden 
Vertaling: Jeremy Baker
Script: Peter Quilter
Fotograaf: Willem van Walderveen

Vriendinnencomedy met ups en downs!

Website: repentertainment.nl/

 

Deel deze voorstelling:   E-mail