Comedy

Try-out Café | Scratch

donderdag

30

januari
2020

20:00 - 21:30 uur
Met pauze

Drukkerij van der Eems zaal 3

Prijs € 7,50
incl. garderobe

donderdag

30

januari
2020

20:00 - 21:30 uur
Met pauzeDrukkerij van der Eems zaal 3

Prijs € 7,50
incl. garderobe

Een Scratch Night is een avond die in het teken staat van nieuw werk. Tijdens deze avonden geven we artiesten de mogelijkheid hun materiaal ''uit te proberen'' op een live publiek. Tijdens twee avonden zullen zes artiesten, drie op een avond, twintig minuten lang voor het publiek nieuw werk tentoonstellen.

Het werk dat tijdens een Scratch Night wordt opgevoerd is vooral work in progress. Meestal is dit werk nog in een vroeg stadium. Tijdens de Scratch Night krijgt de artiest de kans om van het publiek onmiddellijke feedback te ontvangen en dit mee te nemen in de verdere ontwikkeling van het uitgevoerde werk. Voor het publiek is het een geweldige kans om voor een zachte prijs de talenten van de toekomst en het nieuwe werk van bekendere artiesten te ontdekken en werk in een vroeg stadium te bewonderen!

Annefloor Hoitinga
Annefloor Hoitinga (24) is een klein-kunstenares uit Leeuwarden. De afgelopen jaren heeft Annefloor rondgedwarreld in Utrecht waar ze een tijdje heeft gestudeerd aan het Conservatorium. Nu ze terug is in Friesland wil ze weer spelen. Ze maakt theatrale liedjes die ze brengt met een krachtige stem. Tijdens het Try-Out Café zal ze gloednieuw werk laten horen dat ze in de afgelopen twee maanden gemaakt heeft. Het kan een geestige of emotionele avond worden.
Laat je verrassen!
 
Arjan Hut
Arjan Hut (Drachten,19 januari 1976) is een Friese schrijver en dichter. Hij werkt ook onder het pseudoniem Goaitsen Andringa. Hij schrijft vooral in het Fries en soms ook in het Nederlands.
In de jaren 2005/2006 was Hut stadsdichter van Leeuwarden.Zijn werk wordt omschreven als donker-romantisch, surrealistisch, dromerig en zelf occult. Tijdens het Try-Out Café zal Hut nieuw, nog niet verschenen werk, komen voordragen.

André Ven
André Ven is dichter. Tijdens het Try-Out Café zal hij een aantal nieuwe, korte, gedichten komen voordragen.

Eric Goossens
Eric Goossens is een komiek van de nieuwe generatie. Hij is absurd, hard, snel en energiek.
In 2015 afgestudeerd aan de artiestenopleiding in Tilburg met als specialiteit theater.
Hij vertelt op een absurdistische autobiografische manier met een hoge snelheid waarbij typetjes, rare gedachtekronkels en observaties de revue passeren. Hij ontwijkt ook de donkere kant van de wereld niet maar wel met het idee dat het altijd goed zal komen. Tijdens het Try-Out Café zal Eric nieuw materiaal in beide genres komen try-outen.
 .

Ontdek talenten van de toekomst en nieuw werk van bekende artiesten!

 

Deel deze voorstelling:   E-mail