Comedy

Try-out Café | Scratch

donderdag

30

januari
2020

20:00 uur

Drukkerij van der Eems zaal 3

Prijs € 7,50
incl. garderobe

donderdag

30

januari
2020

20:00 uurDrukkerij van der Eems zaal 3

Prijs € 7,50
incl. garderobe

Een Scratch Night is een avond die in het teken staat van nieuw werk. Tijdens deze avonden geven we artiesten de mogelijkheid hun materiaal ''uit te proberen'' op een live publiek. Tijdens twee avonden zullen zes artiesten, drie op een avond, twintig minuten lang voor het publiek nieuw werk tentoonstellen.

Het werk dat tijdens een Scratch Night wordt opgevoerd is vooral work in progress. Meestal is dit werk nog in een vroeg stadium. Tijdens de Scratch Night krijgt de artiest de kans om van het publiek onmiddellijke feedback te ontvangen en dit mee te nemen in de verdere ontwikkeling van het uitgevoerde werk. Voor het publiek is het een geweldige kans om voor een zachte prijs de talenten van de toekomst en het nieuwe werk van bekendere artiesten te ontdekken en werk in een vroeg stadium te bewonderen!

Ben je maker en lijkt het je leuk om tijdens één van deze avonden je nieuwe werk uit te proberen? Stuur dan vóór 1 november (try-out café 29 november) of 1 januari (try-out café 30 januari) een mail met een korte beschrijving van je werk, en eventueel een video en/of script, naar k.vandermeer@harmonie.nl.

Ontdek talenten van de toekomst en nieuw werk van bekende artiesten!

 

Deel deze voorstelling:   E-mail