Toneel

Twee Vrouwen

Renée Soutendijk, Roos van Erkel en Chris Tates

Rabobank zaal

Prijs € 29,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 29,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Na een kinderloos huwelijk krijgt Laura een verhouding met een veel jongere vrouw. Dit zet haar leven volledig op de kop. Ze is hartstochtelijk verliefd, maar wanhoopt door het zwijgzame en raadselachtige gedrag van haar geliefde. Na het overdonderende succes van de toneelversie van ‘De ontdekking van de hemel’ opnieuw een theaterbewerking van een boek van Harry Mulisch.


Na het overdonderende succes van de toneelversie van ‘De ontdekking van de hemel’ wordt met ‘Twee Vrouwen’ opnieuw een theaterbewerking van een boek van Harry Mulisch gemaakt. De poëtische en buitengewoon heldere liefdesroman verscheen in 1975 en is niet voor niets inmiddels 27 keer herdrukt en succesvol verfilmd.
Na het verbreken van een kinderloos gebleven huwelijk krijgt Laura een verhouding met een veel jongere vrouw. Dit zet haar leven volledig op de kop. Ze is hartstochtelijk verliefd, maar raakt wanhopig door het zwijgzame en raadselachtige gedrag van haar geliefde. Als de ex-echtgenoot het niet kan laten tussenbeide te komen, is dat de opmaat tot een aantal dramatische ontwikkelingen, waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Een kolfje naar de hand van topacteurs Renée Soutendijk, Chris Tates en Roos van Erkel.

Naar een boek van Harry Mulisch

Website: www.hummelinckstuurman.nl