Jongeren

Vals

Live on Stage

AEGON zaal

Prijs € 21,50
incl. garderobe

VANAF 12 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 21,50
incl. garderobe

VANAF 12 JAAR

Een vakantie in de Ardennen verloopt anders dan verwacht. Een groepje vriendinnen raakt ingesneeuwd in een afgelegen vakantiehuisje. Zonder elektriciteit en zonder mobiel netwerk. Dan verdwijnt de ene na de andere vriendin en worden bloedsporen in de sneeuw gevonden. De angst slaat toe. De sfeer wordt grimmiger. Wie heeft het op de meiden gemunt in deze bloedstollende thrillermusical naar het boek van Mel Wallis de Vries?


In de spannende thrillermusical ‘Vals’ is een groepje vriendinnen ingesneeuwd in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Als de ene na de andere vriendin verdwijnt en er bloedsporen in de sneeuw gevonden worden, slaat de angst bij de meiden toe. Door het slechte weer kunnen ze geen kant op en de sfeer wordt steeds grimmiger. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten ze eigenlijk wel alles van elkaar?
‘Vals’, naar het boek van Mel Wallis de Vries, wordt gemaakt door het team van ‘BOY 7 Live on stage’.


Tekst: Mel Wallis de Vries | muziek en regie: Fons Merkies | spel: Priscilla Knetemann, Vivian Panka, Rianne Peterson, Stef Pits en Roelof van der Sar | decor en kostuums: Joris van Veldhoven

Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries

Website: valsthrillermusical.nl