Musical

Verliefd op Ibiza

Johnny Kraaijkamp, Chris Tates, Guido Spek en Laura Ponticorvo e.a.

dinsdag

21

april
2020

20:15 - 22:35 uur
Met pauze

.

AEGON zaal

Prijs € 39,50
incl. garderobe en pauzedrankje

dinsdag

21

april
2020

20:15 - 22:35 uur
Met pauze

.AEGON zaal

Prijs € 39,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft en nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg. De hormonen stuiteren over de bar! Verliefd op Ibiza: dat ene eiland waar vijftigers veertig en veertigers dertig willen zijn en waar twintigers de weg kwijt zijn.

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn.
Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft en nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg; de hormonen stuiteren over de bar!
Het gezelschap rondom de verlopen popster, zijn familie en een beroemde voetballer, komt er tijdens een hete zomer achter dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt. Én dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon.
‘Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. Want jong of oud, liefde is voor iedereen. Op Ibiza zijn geen grenzen, daar kan je zonder vooroordelen met een kloppend hart buiten de lijntjes van de liefde kleuren!


Producent: Rick Engelkes Producties Cast: Johnny Kraaijkamp, Guido Spek, Mylène d’Anjou, Chris Tates, Laura Ponticorvo (gedeelde rol met Charlene Sancho), Samir Hassan e.a. Regie: Joep Onderdelinden Script: Lucas de Waard Muziek: Rutger de Bekker Fotografie: Govert de Roos

Feelgoodmusical die net even anders durft te zijn

Website: rep.nu

 

Deel deze voorstelling:   E-mail