Jeugd & Familie

JEUGD € 17,50
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

Kinderhelden Woezel & Pip bestormen de theaters met een ‘Sing-a-Long’. Ze nodigen al hun vriendjes uit voor groot muzikaal meezingfeest vol leuke, lieve en grappige momenten. Bovendien ben je getuige van het oprichten van de leukste club ooit: de vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest!

Kinderhelden Woezel & Pip bestormen de theaters met een ‘Sing-a-Long’. Ze nodigen al hun vriendjes uit voor groot muzikaal meezingfeest vol leuke, lieve en grappige momenten. Dus kom langs en haal samen met de twee onafscheidelijke hondenvriendjes herinneringen op, zing mee met de grootste theaterhits en beleef allerlei avonturen. Bovendien ben je getuige van het oprichten van de leukste club ooit: de vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest! Voor je het theater uitgaat, krijg je als klap op de vuurpijl ook nog een knuffel van Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes tijdens de speciale meet & greet.

Na afloop van de voorstelling komen de acteurs naar de foyer voor een meet & greet.