Cabaret

Yentl & de Boer

Modderkruipers

woensdag

10

januari
2024

20:15 uur

Grote Zaal

Prijs € 28,-
incl. garderobe en pauzedrankje

woensdag

10

januari
2024

20:15 uurGrote Zaal

Prijs € 28,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Yentl en de Boer kennen we van hun fantasierijke theaterprogramma’s en liedjes. Afgelopen seizoen maakte het duo een uitstapje naar de televisie met hun vierdelige muzikale comedyserie Yentl en de Boer de Serie. Nu zijn ze terug in de theaters met een nieuw cabaretprogramma, over heldenmoed en vluchtdrang. Over weg willen kruipen in de modder, terwijl de grimmige wereld juist om helden vraagt.

Modderkruipers. Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie.

Afgelopen seizoen maakte het duo een uitstapje naar de televisie met hun vierdelige muzikale comedyserie Yentl en de Boer de Serie. Tussen alle lockdowns waren ze in het theater te vinden met de veelgeprezen voorstelling De Kampvuursessies, waarmee ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen en ze zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret mogen rekenen.


Credits:
Met: Yentl Schieman & Christine de Boer
Muzikanten: David Gram & Charly Zastrau
Regie: Stephanie Louwrier
Licht en decorontwerp: Jantje Geldof
Kostuumontwerp: Esmee Thomassen
Techniek: Zico Out & Ralph Timmermans
Beeld poster: Thijs Meuwese & Daan Colijn

 

Deel deze voorstelling:   E-mail