Entertainment

januari

Accent zaal

Prijs € 25,-

Samen met zangeres en harpiste Iris Kroes, geven gitarist Jan Kuiper en yogini Yvonne de Hoop een voorstelling met de mooiste love songs en mantra’s. Een unieke combinatie van yogahoudingen, meditatieve muziekklanken en mindfulness die op een organische wijze samenkomen tijdens deze speciale voorstelling. Ze nemen je mee in een flow van beweging, adem en ontspanning.

A love song is a song about romantic love, falling in love, heartbreak after a breakup, and the feelings that these experiences bring.

Alles is mogelijk: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beide. Tijdens de voorstelling nemen ze je mee in een flow van beweging, adem en ontspanning.

Jan Kuiper:  yoga, gitaar, percussie
Yvonne de Hoop: yoga, percussie