Jeugd & Familie

Yuto & De Boom (NL)

Festival Het Avontuur | Cézanne Tegelberg & Company

Kies een datum / tijd:

Bovenzaal

Prijs € 7,50

VANAF 5 JAAR

Kies een datum / tijd:Bovenzaal

Prijs € 7,50

VANAF 5 JAAR

Dompel je onder in de betoverende wereld van de kleine Yuto. Met een hoofdtelefoon op ga je op ontdekkingstocht door een steeds veranderend doolhof vol poppen, schaduwen en magische werelden. Een magische ervaring over een bijzondere vriendschap tussen een jongen en een boom, gebaseerd op het prijswinnende prentenboek Ik geef je mijn hart.

Deze voorstelling is onderdeel van jeugdtheaterfestival Het Avontuur.

Het verhaal
De kleine Yuto krijgt van een oude man een kistje. "Hierin zit alles wat je nodig hebt.", zegt hij. Maar het kistje kan niet open. De dag voor zijn zevende verjaardag droomt Yuto over de oude man. Als hij wakker wordt is het kistje open en vindt Yuto een hartvormig zaadje. Hij plant het zaadje en er groeit een boompje uit. Samen worden ze groot. Over luisteren met je hart en nooit echt alleen zijn. Over groeien en oud worden, en over weten wanneer het tijd is om te gaan.

Toegankelijkheid
Yuto & De Boom is geschikt voor prikkelgevoelig publiek. De koptelefoons zijn qua volume aan te passen voor slechthorenden.

Taal
Deze voorstelling is in het Nederlands. Op een ander tijdstip kun je deze voorstelling ook in het Engels, Frans, Pools, Turks of Portugees ervaren. Kijk in onze agenda voor alle beschikbare talen.


Maker/Regie Cézanne Tegelberg
Performers Martine van Ditzhuyzen, Cat Smits, Alexander Brouwer, Renato Penêda, Buket Pala Soydar, Sylwia Niekolaas, Jinissa Meggi, Lisa Kasman, Manou Koreman
Poppen Cat Smits, Sylwia Niekolaas
Lichtontwerp Esther Love
Geluidsontwerp Renato Penêda
Decorontwerp Tessa Verbij, Cézanne Tegelberg, Sylwia Niekolaas
Voice-Over Ellen van Rossum (NL) 

“Een unieke en hartveroverende ervaring” Den Haag Centraal
“Een onderdompeling in een magische en fantasierijke wereld (…) een enorme prestatie” Theaterkrant

 

Deel deze voorstelling:   E-mail