12 Sessies

Met trots presenteren wij onze nieuwe online serie ‘12 sessies vanuit De Harmonie’! We brengen 12 verrassende songs met een bijzonder verhaal, gezongen door de beste Nederlandse artiesten. De clips zijn speciaal voor De Harmonie opgenomen in onze nieuwe verbouwde zalen.

Karin Bloemen - Wat Voorbij Is

Karin Bloemen zong speciaal voor De Harmonie het nummer ‘Wat Voorbij Is’. Het is een prachtige hertaling van ‘The Way We Were’ van Barbra Streisand. Karin: “Het mooie van de tekst van het liedje is dat het je doet beseffen dat je niet kunt vergeten wat ooit was. Zeker nu is het belangrijk om mensen te laten weten dat het theater nog bestaat en dat wij er helemaal klaar voor zijn.” Bekijk het optreden nu vanuit onze vernieuwde zaal ‘Lucht’!

OG3NE - Dat Ben Jij

OG3NE bijt het spits af met hun nieuwe single ‘Dat Ben Jij’! Een lied waaraan ze zelf hebben meegeschreven tijdens een schrijfsessie in de natuur. Het nummer past daarom prachtig in onze nieuwe Duinzaal. OG3NE: “Wat een fijne sfeer hier in de nieuwe zaal van De Harmonie. Het is heel bijzonder en een mooie match met ons liedje. Het is geweldig om weer in het theater te zijn en onderdeel te mogen zijn van deze serie!”