12 Sessies vanuit De Harmonie

Met trots presenteren wij onze nieuwe online serie ‘12 sessies vanuit De Harmonie’! We brengen 12 verrassende songs met een bijzonder verhaal, gezongen door de beste Nederlandse artiesten. De clips zijn speciaal voor De Harmonie opgenomen in onze nieuwe verbouwde zalen.

Simone Lamsma - Estrellita by Ponce/Heifetz

In deze laatste video van de online serie 12 SESSIES speelt Simone Lamsma samen met Thomas Beijer het prachtige Estrellita by Ponce/Heifetz. Een unieke sessie vanaf het balkon, met op de achtergrond haar geboortestad Leeuwarden.

Douwe Bob - Can’t Seem To Get It Right

Douwe Bob raakte een gevoelige snaar tijdens zijn livesessie in De Harmonie. Hij speelt het nummer 'Can’t Seem To Get It Right' samen met zijn nieuwe band én met een hammondorgel. Douwe Bob: “Ik ben enorm trots op dit nummer en dacht dat het hier in De Harmonie heel mooi tot zijn recht zou komen. Het is blues met veel emotie, drie akkoorden en de waarheid."

3JS - Hou Van Mij

Live vanuit de vernieuwde Grote zaal: de 3JS! Ze spelen het nummer ‘Hou Van Mij’. Jan Dulles: ”Dit nummer is één van onze bekendste liedjes. Het is ook één van onze eerste singles die we hebben uitgebracht. Een lied waar wij nog altijd heel trots op zijn en die altijd terugkomt als wij in het theater spelen.”

LAKSHMI - Lullaby

De vernieuwde blauwe Rabobank zaal met projectieschermen leent zich perfect voor de electro poptrack ‘Lullaby’. Lakshmi: ”Het liedje is mij heel dierbaar en autobiografisch. Door corona moest ik het vaak akoestisch spelen en nu mag het weer met band. Dat vind ik het allerleukste. En ik zou ook wel zo'n installatie met visuals mee willen nemen op tour, heel gaaf!”

Tim Knol - Lightyears better

Live vanuit De Harmonie: singer-songwriter Tim Knol! Bij de intimiteit van onze nieuwe kleine zaal past de akoestische versie van zijn nummer ‘Lightyears better’ perfect. Tim: “Ik ben gezonder gaan leven, veel minder gaan drinken en voel me ‘lightyears better’. Ik was niet per se ongelukkig, maar nu ik gezonder leef ben ik een stuk gelukkiger. Tijdens een persoonlijke crisis kan ik niet schrijven, maar wel vlak daarna. Dan kan ik relativeren en zo is ‘Lightyears better’ ontstaan.”

Karin Bloemen - Wat Voorbij Is

Karin Bloemen zong speciaal voor De Harmonie het nummer ‘Wat Voorbij Is’. Het is een prachtige hertaling van ‘The Way We Were’ van Barbra Streisand. Karin: “Het mooie van de tekst van het liedje is dat het je doet beseffen dat je niet kunt vergeten wat ooit was. Zeker nu is het belangrijk om mensen te laten weten dat het theater nog bestaat en dat wij er helemaal klaar voor zijn.” Bekijk het optreden vanuit onze vernieuwde zaal ‘Lucht’!

OG3NE - Dat Ben Jij

OG3NE bijt het spits af met hun nieuwe single ‘Dat Ben Jij’! Een lied waaraan ze zelf hebben meegeschreven tijdens een schrijfsessie in de natuur. Het nummer past daarom prachtig in onze nieuwe Duinzaal. OG3NE: “Wat een fijne sfeer hier in de nieuwe zaal van De Harmonie. Het is heel bijzonder en een mooie match met ons liedje. Het is geweldig om weer in het theater te zijn en onderdeel te mogen zijn van deze serie!”

Nynke Laverman - Neighbours

Live vanuit de vernieuwde Rabobank zaal: Nynke Laverman! Nynke zingt het nummer Neighbours van haar nieuwe album Plant. Speciaal voor deze video hebben we in de Rabobank zaal een waterbassin aangelegd. Bekijk snel deze indrukwekkende video met Nynke!