Veilig en vertrouwd bezoek aan De Harmonie

Op vrijdag 14 januari heeft de overheid de huidige maatregelen voor de cultuursector verlengd tot en met disndag 25 januari. Vanwege deze maatregelen moet De Harmonie haar deuren helaas gesloten houden. Dat vinden wij natuurlijk erg jammer voor jou als bezoeker, maar ook voor onze prachtige schouwburg.

Bezoekers van voorstellingen tot en met 25 januari krijgen persoonlijk bericht over de status van de voorstelling en mogelijke annulering of verplaatsing.


Bezoekers van voorstellingen tot en met 25 januari krijgen persoonlijk bericht over de status van de voorstelling en mogelijke annulering of verplaatsing.

Coronatoegangsbewijs
Met ingang van 1 september heeft iedereen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs nodig voor een bezoek aan onze voorstellingen, zoals de RIVM-maatregelen voorschrijven. Dit coronatoegangsbewijs moet een QR-code van CoronaCheck zijn (een bewijs in een andere vorm is niet geldig). Dit kan via de smartphone app. Heb je geen smartphone? Kijk dan hoe je jouw QR-code op papier kan ontvangen via coronacheck.nl.

Je ontvangt een coronatoegangsbewijs als je:
• een vaccinatiebewijs hebt
• een bewijs hebt dat je recent (minder dan zes maanden) hersteld bent van corona
• een negatieve testuitslag hebt (niet ouder dan 24 uur voor aanvang voorstelling)

CoronaCheck
Het coronatoegangsbewijs zet je met de CoronaCheck-app om in een QR-code. Deze code laat je met je identiteitsbewijs en je ticket bij de controle aan ons zien om toegang te krijgen tot de voorstelling. Je kunt ook toegang krijgen met een papieren bewijs. Op coronacheck.nl vind je alle informatie over de app of over een papieren bewijs.

Houd je toegangsticket, QR-code van de CoronaCheck en je identiteitsbewijs alvast gereed om oponthoud voor de deur te voorkomen.

LET OP: zonder QR-code van de CoronaCheck kunnen we je helaas geen toegang geven tot De Harmonie.