Veilig en vertrouwd bezoek aan De Harmonie

Op vrijdag 26 november heeft de overheid nieuwe maatregelen bekend gemaakt. Vanwege deze maatregelen zal De Harmonie vanaf zondag 28 november dagelijks na 17:00 uur gesloten zijn en is het weer verplicht om 1.5 meter afstand te houden in De Harmonie. Ook geldt er weer een mondkapjesplicht. Het mondkapje mag af op het moment dat je zit.

Bezoekers van voorstellingen vanaf zaterdag 27 november tot en met zondag 19 december krijgen persoonlijk bericht over de status van de voorstelling en mogelijke annulering of verplaatsing.

Voor een bezoek aan De Harmonie heb je nog steeds een coronatoegangsbewijs nodig.

Coronatoegangsbewijs
Met ingang van 1 september heeft iedereen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs nodig voor een bezoek aan onze voorstellingen, zoals de RIVM-maatregelen voorschrijven. Dit coronatoegangsbewijs moet een QR-code van CoronaCheck zijn (een bewijs in een andere vorm is niet geldig). Dit kan via de smartphone app. Heb je geen smartphone? Kijk dan hoe je jouw QR-code op papier kan ontvangen via coronacheck.nl.

Je ontvangt een coronatoegangsbewijs als je:
• een vaccinatiebewijs hebt
• een bewijs hebt dat je recent (minder dan zes maanden) hersteld bent van corona
• een negatieve testuitslag hebt (niet ouder dan 24 uur voor aanvang voorstelling)

CoronaCheck
Het coronatoegangsbewijs zet je met de CoronaCheck-app om in een QR-code. Deze code laat je met je identiteitsbewijs en je ticket bij de controle aan ons zien om toegang te krijgen tot de voorstelling. Je kunt ook toegang krijgen met een papieren bewijs. Op coronacheck.nl vind je alle informatie over de app of over een papieren bewijs.

Houd je toegangsticket, QR-code van de CoronaCheck en je identiteitsbewijs alvast gereed om oponthoud voor de deur te voorkomen.

LET OP: zonder QR-code van de CoronaCheck kunnen we je helaas geen toegang geven tot De Harmonie.