Festival Het Avontuur komt terug!

Kleur je herfstvakantie vol fantasie

Wij hebben leuk nieuws! Wegens groot succes komt Festival Het Avontuur in de herfstvakantie terug naar De Harmonie 🎉 Zet het alvast in je agenda, want van donderdag 31 oktober tot en met zondag 3 november is De Harmonie een wereld vol verhalen en fantasie, voor iedereen van 0 tot en met 12 jaar. Met muziek, theater, dans, spannende kunstwerken en allemaal leuke activiteiten in onze foyer ✨.

Eerste voorstellingen bekend!

De eerste drie voorstellingen van het programma zijn bekend! Tijdens Festival Het Avontuur zie je onder andere KleuR+, De 8+ en Het dagboek van een lelijk eendje. De kaartverkoop start binnenkort, houd onze website en je mail goed in de gaten voor het laatste nieuws.

 

 

KleuR+ - DadoDans

Drup, spetter, klets. Een danser beweegt zich door de ruimte. Niet in haar eentje, maar gevolgd door allerlei kleuren verf. Ze sluipt, rolt en draait over een papieren vloer en laat gekleurde sporen achter. Is dansen tekenen in de lucht?

Het dagboek van een lelijk eendje - Factory Compagnia Transadriatica

Met een prachtige mix van theater en dans brengt dit Italiaanse gezelschap het klassieke sprookje van Hans Christian Andersen tot leven. Laat je betoveren door deze bijzondere productie!

De 8+ - Theater Artemis, HZT & hetpaleis

De nieuwste familievoorstelling van regisseur Jetse Batelaan over heel erg weinig. Zo weinig dat zelfs de woorden voor een titel al bijna op waren. Gelukkig was er nog eentje over: ‘De’. Hopelijk is dat net genoeg.

De derde editie van Festival Het Avontuur wordt mede mogelijk gemaakt door De Vrienden van De Harmonie, Arcus IT en Fonds Podiumkunsten.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuwe voorstellingen, aanbiedingen en nog veel meer!
Welke nieuwsbrief wil je ontvangen?

Wekelijks een update met nieuws over voorstellingen en De Harmonie

Een wekelijkse update voor iedereen tussen 12 en 29 jaar

Aanmelden

Zoeken