From Scratch On

Zing je graag? Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden en het Noord Nederlands Orkest (NNO) organiseren alweer de vierde From Scratch On, waarbij je samen met ruim 300 andere zangers samen het Requim van Verdi zingt. Een onvergetelijke ervaring, waarin je met het NNO repeteert op zaterdag en zondag, met als resultaat op zondagmiddag een concert op het podium van de Grote Zaal van De Harmonie. 
 
De ’scratch’ vindt plaats in het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 september in De Harmonie. Natuurlijk voor een groot publiek!
 
 
Foto's: Johan van der Klaauw

Mooi resultaat

Muziek is niet alleen fijn om naar te luisteren, het is ook heerlijk om zelf te maken! In één weekend start je samen, From Scratch On, met repeteren om tenslotte op te treden in de Grote Zaal van De Harmonie! Voor iedereen die het leuk vindt om te zingen: geschoold, ongeschoold, liefhebber of amateur. Je zult versteld staan hoe mooi het resultaat al kan klinken na een dag hard werken met elkaar! 
 

Requiem van Verdi

Verdi´s Requiem is één van de indrukwekkendste ervaringen die je in de concertzaal kunt opdoen: een dodenmis, maar geschreven door een componist die zijn publiek al jarenlang uitzinnig had gemaakt met opera´s. Met een groot orkest, een groot koor en vier solisten is het Requiem van Verdi haast net zo groots en dramatisch. Daar wil je toch onderdeel van zijn!?
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuwe voorstellingen, aanbiedingen en nog veel meer!
Welke nieuwsbrief wil je ontvangen?

Wekelijks een update met nieuws over voorstellingen en De Harmonie

Een wekelijkse update voor iedereen tussen 12 en 29 jaar

Aanmelden

Zoeken