Vrienden en Hartsvrienden van De Harmonie

Draagt u De Harmonie een warm hart toe? Wilt u De Harmonie steunen in deze roerige tijd? Word dan (Harts)Vriend van De Harmonie! Zo steunt u De Harmonie en krijgt u vele voordelen. U kunt kiezen voor een Vrienden- of Hartsvriendenlidmaatschap. Met een Vriendenlidmaatschap van €19,50 per theaterseizoen steunt u De Harmonie en geniet u van vele voordelen. Met een Hartsvriendenlidmaatschap voor €60,- geniet u van de zelfde voordelen, maar draagt u De Harmonie een nog warmer hart toe. Met deze gift kan De Harmonie blijven zorgen voor een divers en breed aanbod binnen onze programmering.

Wij hebben alle voordelen voor Vrienden en Hartsvrienden voor u op een rijtje gezet.

Het laatste nieuws:

Bericht van het bestuur van De Vrienden

Beste Vrienden,
Vorige week hebben jullie de mail ontvangen van De Harmonie over de start van de voorverkoop van (een deel) van het Schouwburgseizoen 2021 - 2022. In deze mail wordt gemeld dat er helaas geen gelegenheid is voor een reguliere voorverkoop voor de Vrienden. Dit in verband met de zeer korte aanlooptijd naar het nieuwe seizoen na dit bijzondere coronajaar.

Door de snel wisselende omstandigheden is het Vriendenbestuur niet van te voren geïnformeerd. Hierover is inmiddels contact geweest met de directie van De Harmonie. Daarbij is aangegeven dat in de hectiek van de nieuwe versoepelingen dit overleg met het bestuur niet heeft plaatsgevonden. De Harmonie betreurt dit en inmiddels is het gesprek opgestart om samen te kijken naar de leuke activiteiten die we komend jaar weer voor jullie mogen en willen organiseren. 

Met directeur Marijke van der Woude en Kristiaan Vaartjes van de afdeling marketing en communicatie zullen we 7 juli om tafel om te bespreken welke activiteiten we samen voor de Vrienden kunnen organiseren. Wat we in ieder geval nu al kunnen melden is dat er op maandag 13 september een speciale Vriendenavond wordt georganiseerd.

Als bestuur van De Vrienden van De Harmonie zullen we samen met De Harmonie er alles aan doen om de belangen van de Vrienden en De Harmonie zo goed als mogelijk te behartigen. We zullen jullie hierover blijven informeren en hopen elkaar spoedig weer te ontmoeten in De Harmonie.

Vriendelijke groet, namens het bestuur,
Marga Garms