Vriend van De Harmonie

Draag je De Harmonie een warm hart toe? Wil je De Harmonie steunen? Word dan Vriend van De Harmonie! Zo steun je De Harmonie en krijg je vele voordelen. Met een Vriendenlidmaatschap van €19,50 per theaterseizoen steun je De Harmonie en geniet je van vele voordelen. 

Word Vriend voor €19,50

Als Vriend heb je als eerste het halfjaarlijkse Harmonie Magazine in huis en voorrang bij het bestellen. Je spaart voor kortingen en heb je toegang tot exclusieve activiteiten en reizen. Ook kun je als Vriend op de wachtlijst voor uitverkochte voorstellingen worden geplaatst. Je ontvangt alle Harmonie Magazines thuis en je draagt bij aan de Zilveren Vork (je wordt uitgenodigd voor de uitreiking).

Lees Meer
Steun jong talent
Jaarlijks reiken de Vrienden van De Harmonie de Zilveren Vork uit. Deze award is speciaal voor jong klassiek talent. De winnaar wordt bekend als alle lunchconcerten in het seizoen zijn gespeeld. Het publiek brengt zijn stem uit. Deze samen met het cijfer van de jury bepaald de winnaar. De winnaar(s) ontvangen de Zilveren Vork en een geldbedrag om hun carrière te ondersteunen.

 

Vrienden worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking.

 

Lees Meer

Activiteiten Vrienden

Wij organiseren activiteiten exclusief voor Vrienden, zoals de jaarlijkse Vriendenavond. Tijdens deze avond krijgen Vrienden exclusieve previews van voorstellingen te zien en mogen ze als eerste reserveren. Maar er is meer. Zo zijn er bijvoorbeeld busreizen naar Amsterdam voor een toneelvoorstelling, een kijkje bij een repetitie, een meet & greet met een artiest of een nagesprek. 

Lees Meer
Ledenvergadering
Vrienden worden een keer per jaar uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering om mee te praten over de koers van de Vrienden van De Harmonie.
Lees Meer