Thuistheater Tips

Wil je thuis ook van theater genieten? Dat kan, want in deze tijd bieden veel gezelschappen hun voorstelling online aan. Daarom hebben wij wat Thuistheater Tips voor je op een rij gezet!

De Gelaarsde Kat of De Gelaarsde Poes?

Kijk met het hele gezin naar het hilarische familiesprookje 'De Gelaarsde Poes' met o.a. Arjan Ederveen, Alex Klaasen en Wart Kamps. Liever 'De Gelaarsde Kat' van De Efteling? Ook deze swingende voorstelling is online te zien.

Klik hier voor De Gelaarsde Poes (Theater Rotterdam)


Klik hier voor De Gelaarsde Kat (Efteling Theater)

The Nation
In 2018 was de theaterhit The Nation van Het Nationale Theater te zien in De Harmonie.

Zomer 2018. Terwijl in Den Haag de eerste paal wordt geslagen voor de nieuwe, hypermoderne stadswijk Safe City, wordt de elfjarige Ismaël in de Schilderswijk opgepakt wegens vandalisme. Direct na zijn vrijlating verdwijnt hij spoorloos. Wat is er met hem gebeurd?

De voorstelling bestond uit 5 afleveringen. Eigenlijk een Netflix-serie op het toneel. Jij kan deze voorstelling nu via Youtube 'bingewatchen'.

Klik hier om de 'afleveringen' te bekijken
Orkater & Chill
Bekijk Orkater-voorstellingen veilig vanuit je eigen huis! Op de data dat we nu de voorstellingen van FABEL hebben moeten cancellen, plaatsen we een registratie van een voorstelling uit het archief van Orkater. Inmiddels staan er al 7 voorstellingen online! Bekijk ze snel.

Klik hier om de voorstellingen te bekijken
Theaterflix
Normaal gesproken betaal je €10,- per 6 maanden voor Theaterflix. Nu zijn er een aantal voorstellingen gratis te bekijken. Bijvoorbeeld 'Wie is er bang voor Virginia Wolf', de finale van het AKF 2019, 'Liefdesverklaring' en nog veel meer. Ook staan er veel voorstellingen voor kinderen online. Neem snel een kijkje

Klik hier om naar Theaterflix te gaan
Netflix
Wie heeft er tegenwoordig geen Netflix? OP Netflix kan je heel veel cabaretvoorstellingen bekijken. De voorstellingen van Jochem Myjer, Najib Amhali, Peter Pannekoek, Patrick Laureij en René van Meurs zijn hier te vinden. Ze kun je weer even vooruit.

Klik hier om naar Netflix te gaan

De Verleiders - Kijk Thuis

Dit seizoen was De Verleiders Female nog te zien in De Harmonie. De voorgaande voorstellingen van De Verleiders worden vanaf nu online gepubliceerd. Topacteurs brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne met de diepgang van toneel en de urgentie en snelheid van cabaret. 

Klik hier om naar De Verleiders - Kijk Thuis te gaan

Stagememories
Stage Entertianment heeft sinds kort een website waar je fragementen van voorstellingen kan bekijken. De site staat vol fragmenten van iconische musicals, onvergetelijke hoogtepunten, backstage-interviews en nog nooit eerder vertoond beeldmateriaal. Er komen zelfs hele registraties van musicals op te staan! Om te beginnen vandaag met PIAF met LIESBETH LIST en ARA HALICI. Het aanbod wordt wekelijks ververst. Houd Stage Memories dus in de gaten.

Klik hier om naar Stagememories.nl te gaan

Musicals De Graaf & Cornelissen online
Vanaf maandag 13 april publiceert De Graaf & Cornelissen een aantal weken voorstellingen op zijn eigen Youtube-kanaal en kan er zelfs gebruik worden gemaakt van een live chat met enkele acteurs uit de voorstelling.  Kijk snel op hun YouTube-kanaal om te zien welke musical deze week te zien is.

Klik hier om naar het YouTube-kanaal te gaan
Peter Pannekoek
De voorstelling 'Later was alles beter' van Peter Pannekoek is nu in zijn geheel te zien op NPO Start. Dit is de tweede voorstelling van cabaretier Peter Pannekoek, die werd bekroond met de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief.

Klik hier voor de voorstelling