Barbara Pravi

Na een jaar van afwezigheid is Barbara Pravi terug met een nieuwe single, Bravo die de aankondiging van een nieuw album in de herfst van 2024 markeert. Ze zal vanaf het najaar van 2024 starten met haar nieuwe tour door Europa en komt daarmee terug naar De Harmonie!

In 2021 vertegenwoordigde ze Frankrijk in het Eurovisie Songfestival en behaalde ze de tweede plaats met het nummer Voilà. Dit werd een nationale hit die internationaal werd bekroond met de Diamanten single en Platinum in Frankrijk. In datzelfde jaar won ze de Sacem Grand Prize voor Lied van het Jaar, en werd ze in 2022 bekroond tot Female Revelation bij de Victoires de la Musique met haar album On n’enferme pas les oiseaux (We sluiten vogels niet op in kooien).

Na een tour met 120 shows in meer dan 20 landen, met in Nederland enkel uitverkochte zalen, bewijst ze een artiest te zijn die zingt en leeft voor haar publiek. Haar concerten zijn spectaculair en gaan verder dan een slechts een concert. Ze verenigt en inspireert mensen haar publiek.

De muziek van de chanteuse is stevig geworteld in de Franstalige traditie; ze liet zich inspireren door vocale grootheden als Jacques Brel en Edith Piaf en verwerkt deze invloeden in een frisse, hedendaagse interpretatie van het chanson. Ook laat ze haar maatschappelijke betrokkenheid zien door haar bijdrage voor de rechten van vrouwen te staan, dit komt o.a. naar voren in haar speeches die ze elk jaar op  8 maart houdt sinds 2018.

Website: instagram.com/babpravi/

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 15 februari 2025
za 15 februari 2025
20:15 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

za 15 februari 2025 za 15 feb 20:15 uur
Standaard € 44,50
20:15 uur Standaard € 44,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Luisteren

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken