Best of Broadway

Songs uit Broadway klassiekers en hitshows

donderdag

juni

AEGON zaal

donderdag

juni

AEGON zaal

Nooit eerder stonden Pia Douwes, Willemijn Verkaik, Celinde Schoenmaker, Stanley Burleson en Freek Bartels gelijktijdig in het theater. Tijdens deze concertshow nemen zij u met hun liveband mee op een unieke reis langs de mooiste shows van New York. Niet alleen de beroemde klassiekers uit shows als The Phantom of the Opera, Les Misérables en Cabaret zijn te horen, maar ook nieuwe hitmusicals en offbroadwayproducties. Een avond vol verrassingen!

Tijdens de concertshow Best of Broadway nemen de artiesten het publiek, samen met hun live band, mee op een unieke reis langs de mooiste shows van New York.
Hits uit de (inter)nationale carrières van de sterren zullen in het concert niet ontbreken.
Maar niet alleen de beroemde klassiekers uit shows als Phantom of the Opera, Les Miserables, Chicago, Cabaret en Wicked zijn te horen, ook nieuwe hitmusicals en off-broadway producties zijn onderdeel van dit exclusieve musicalprogramma.
Een avond vol verrassingen, met gegarandeerd 5 sterren!

Pia Douwes, Willemijn Verkaik, Celinde Schoenmaker, Stanley Burleson en Freek Bartels tegelijk op het toneel!

Website: www.show-events.nl