Comedy

Cabaret Café

met Spruijt en Opperman, Teun van Elzen en Jeroens Clan

zaterdag

21

maart
2020

20:00 - 22:10 uur
Met pauze

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

Future Generation

zaterdag

21

maart
2020

20:00 - 22:10 uur
Met pauzeAccent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

Future Generation

Na het grote succes van vorig seizoen keert het Cabaret Café terug in De Harmonie! I.s.m. AEGON Future Generation geeft Stadsschouwburg De Harmonie jonge cabaretiers een podium.

Spruijt en Opperman
Wij zijn Spruijt en Opperman. Carlie is de krullenbol en Eva is die blonde, met tatoeages. Spruijt en Opperman hebben elkaar in 2009 leren kennen, tijdens hun studie aan de Dutch Academy of Performing Arts. Daar is het afstudeerproject uit de hand gelopen tot deze samenwerking: Spruijt en Opperman! In 2016 debuteerden zij met hun voorstelling ‘Zij en Ik’, die t/m 2019 in de Nederlandse theaters te zien was.

Teun van Elzen
Teun van den Elzen (1993) werd opgeleid als politicoloog maar verwacht geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand - en allerminst zichzelf - wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. Een jaar na z’n eerste open mic (Zetten, februari 2018) won hij de Comedy Talent Award én de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Daarnaast stond hij dit jaar op Paaspop, het Utrecht International Comedy Festival en Puur Gelul (’t Paard van Troje).

Jeroens Clan
Jeroens Clan is een cabaretgroep bestaande uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. Ze kennen elkaar sinds de brugklas van de middelbare school, waar ze samen voor het eerst op het podium stonden. In 2018 stonden ze in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury prees de jongens van Jeroens Clan om hun vermogen om ongelooflijk slim de zaal te bespelen met hun snelle scènes en liedjes.​Op dit moment werkt Jeroens Clan onder leiding van regisseur Pieter Bouwman aan de debuutvoorstelling Tere zieltjes, die vanaf 2020 te zien zal zijn in de Nederlandse theaters.


 

 

Deel deze voorstelling:   E-mail