Te gast

Circus Saranti

Circus Got Talent!

zaterdag

8

februari
2020

13:00 - 16:00 uur
Met pauze

AEGON zaal

Prijs € 15,-

zaterdag

8

februari
2020

13:00 - 16:00 uur
Met pauzeAEGON zaal

Prijs € 15,-

Circus Got Talent (CGT) is een competitie voor jonge circustalenten in geheel Nederland. Kinderen in de leeftijd 8 t/m 18 jaar met een talent voor circus nemen deel aan deze competitie. Of ze nu uit de circuswereld komen, vanuit een jeugdcircus of hobby en een goede act hebben kunnen ze alleen of samen met anderen dit laten zien!


De competitie vindt plaats op zaterdag 8 februari 2020 en zal  in een vorm gegoten worden van een echte circusshow, gepresenteerd door Ritsko van Vliet als bekende Nederlandse presentator.
 
Een vijftallige vakjury bestaande uit  Pammy Boltini (weduwe van de beroemde circusdirecteur Toni Boltini), Arlette Hanson (directrice van Wintercircus Hanson), Kitty Hagen (directrice bij Circus Fantasia), Marco Bonisimo (bezit van drie Guinness World Record in jongleren) en een 5de jurylid welke nog een verrassing is zullen de acts beoordelen op verschillende onderdelen zoals presentatie, originaliteit en moeilijkheidsgraad.
 
De deelnemers hebben de mogelijkheid tot het winnen van Circus Got Talent prijzen waaronder een eerste, tweede, derde en publieksprijs.
 
Jeugdcircus Saranti laat graag zien dat er heel veel circus en acrobatiek talent is door heel Nederland. Door middel van het organiseren van Circus Got Talent wil Saranti deze jeugdige talenten een podium bieden voor hun acts. Hiermee stimuleren we het plezier van het jeugdcircus, maar ook het promoten van het jeugdcircus in het algemeen.
 
In Nederland zijn er rond de 60 jeugdcircussen en rond de 25 circussen die vol met jeugdige talent zitten, dus er is talent genoeg! Komt het zien bij Circus Got Talent!Zaterdag 8 februari
Foyer open 12:00 uur
Aanvang voorstelling 13:00 uur
Einde voorstelling 16:00 uur
Pauze van 30 minuten met leuke activiteiten in de foyer

Website: www.circusgottalent.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail