Cyrano

Jeroen Spitzenberger, Shelley Bos, Rian Gerritsen e.a.

De charmante en eigenzinnige meesterdichter Cyrano de Bergerac, de droomrol van Jeroen Spitzenberger, verbergt zijn liefde voor Roxanne vanwege zijn opvallende lelijke neus. Maar hij bedenkt een plan: hij laat de knappe Christian schitteren in de strijd om Roxannes hart. Met scherpe teksten en livemuziek is dit tijdloze verhaal over liefde, zelfbeeld en de druk van de maatschappij een klassieker die je gezien móet hebben.
 

Jeroen Spitzenberger speelt Cyrano, zijn droomrol. Het iconische liefdesverhaal van Cyrano de Bergerac is een tragikomische klassieker, nu in een gloednieuwe bewerking vol fonkelende poëzie en met livemuziek. In deze indrukwekkende interpretatie van Cyrano, met een 11-koppige topcast van acteurs en muzikanten, onthult zich een spannende liefdesdriehoek

 
Inleiding
Voorafgaand aan deze voorstelling wordt een inleiding verzorgd. Hierin krijgt u meer achtergrondinformatie over de voorstelling en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.
 
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
do 1 mei 2025
do 1 mei 2025
20:15 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
19:15 | Inleiding gratis, wel reserveren
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

do 1 mei 2025 do 1 mei 20:15 uur
Standaard € 39,50
20:15 uur Standaard € 39,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken