Muziektheater

Prijs € 35,-

Grote zaal

Prijs € 35,-

De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een 'Special Edition' van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas. Een clubje 'woke' kerstelfen, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmark: deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen rond kerst door te komen. Deze show zit weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer.

Ook deelt Alex deze avond kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van 8-gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst CD Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits 'Oh ragoutbakje', 'Witte kerst m'n reet' en 'Rendier Rendang'.

Dus doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en have yourself a 'Merrie' Christmas bij De Alex Klaasen Revue - Snowponies, het leukste kerstuitje van het jaar.

Met: Alex Klaasen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries en Pepijn van den Berg
Teksten: Alex Klaasen en Niek Barendsen
Regie: Gijs de Lange
Choreografie & staging: Daan Wijnands