Muziek

Douwe Bob

Theatertour

donderdag

18

november
2021

20:15 uur

Grote zaal

Prijs € 28,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

18

november
2021

20:15 uurGrote zaal

Prijs € 28,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rusten is niks voor Douwe Bob en na een jaar waarin de zanger slechts een handjevol optredens heeft kunnen doen kijkt hij er dan ook enorm naar uit om in het najaar weer voor iedereen zijn liedjes te mogen spelen. 

Uiteraard zal hij daarbij ook veel materiaal van zijn nieuwe album Born To Win, Born To Lose spelen. Thuiskomen, zo voelt het. ‘Ik heb nog nooit zoveel plezier gehad in het maken van een album’, zegt Douwe Bob over zijn nieuwe plaat. Dat ‘thuis’ van Douwe Bob bevindt zich in het land van Americana/ Country. Het is het land van zijn platenkast, toen en nu. Er valt veel te vieren en te genieten, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Accepteer het, laat het los, dát is de troostrijke boodschap van Born To Win, Born To Lose, een album dat een schouder wil zijn in onzekere tijden. “Het idee van de tour is dat ik terug ga naar de basis en de intimiteit zoek samen met de toeschouwers en daarbij wil ik dat er zo veel mogelijk mensen van kunnen genieten”  
 
Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison. 

 

Deel deze voorstelling:   E-mail
Dagkaart bus/trein Arriva
Prijs: € 7.50
Speciaal voor De Harmonie biedt Arriva een OV-ticket aan. Op deze manier kun je als bezoeker je ticket voor een voorstelling in De Harmonie en je OV-ticket in één keer bestellen. Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 7,50 reizen met Arriva.
https://harmonie.nl/files/product/1623661497-1587996036-Bus6.jpg
donderdag 18 november 2021 om 20:15 uur