Douwe Bob

I Believe in Fairy Tales

Na het rootsy Americana-album Born To Win Born To Lose verscheen op Valentijnsdag 2024 het zesde album van Douwe Bob: Where Did All The Cool Kids Go? Een echte popplaat waarmee hij weer langs de theaters gaat. Het album gaat over liefde in de breedste zin van het woord. Over je thuis voelen op deze aarde, gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt.

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, vader, dichter, zanger, rock-’n-roller, charmeur, gitarist, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, pianist, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisie Songfestival, werd twee keer onderscheiden me een 3FM Award, een BUMA Award en drie keer met een Edison. In 2023 vierde hij zijn 10-jarig jubileum en was hij te zien in het TV programma De Beste Zangers. Begin 2024 komt er een nieuwe docu-serie uit (BNN Vara), de opvolger van de IDFA docu “Whatever Forever” (2013) ruim 10 jaar later.

Website: douwebobmusic.com

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 8 februari 2025
za 8 februari 2025
20:15 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

za 8 februari 2025 za 8 feb 20:15 uur
Standaard € 32,00
20:15 uur Standaard € 32,00
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken