Duizend aanslagen op de Obama’s

Raymi Sambo Maakt

Er wordt een meeslepende filmbiografie gemaakt van de Obama’s, die tijdens pittige relatietherapiesessies terugblikken op hun tijd in het Witte Huis, waar ze zich nooit echt thuis voelden. Hebben ze hun eigen identiteit ontkend voor het grotere plaatje? Gaandeweg komen de acteurs die het echtpaar vertolken in de knel met hun personages. Want hoe speel je iemand waarvan je alleen de buitenkant kent?
 
Acht jaar na hun vertrek uit het Witte Huis zoeken Barack en Michelle Obama naar hun plek in de samenleving. Michelle is een bestseller auteur en een van de invloedrijkste Amerikanen van dit moment. Barack reist over de hele wereld om lezingen te geven en campagnes te voeren. Maar in een wereld van extremisme en centrumrechts denken neemt hun relevantie en invloed af.
 
 
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 12 oktober 2024
za 12 oktober 2024
20:30 uur
Locatie/zaal
Bovenzaal

Tickets

za 12 oktober 2024 za 12 okt 20:30 uur
Standaard € 26,50
20:30 uur Standaard € 26,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken