Klassiek

Prijs € 10,-
incl. garderobe

LNP

Een spannende combinatie: saxofoon en fagot. Extravert versus introvert, soms emotioneel versus beschouwend, gevoel en verstand, het zijn enkele impressies van deze verrassende verbintenis. Het duo Deborah Witteveen en Thomas Dulfer gaat op jacht naar een eigen stem en exploreert hierin de hele muziekgeschiedenis.

Deborah Witteveen en Thomas Dulfer vangen de tijdgeest waarin millennials opgroeien. Hun leven wordt bepaald door keuzestress, prestatiedruk en de waan van de dag. Het publiek denkt mee over deze dilemma’s en wordt zo onderdeel van het concert. Uit het juryrapport: ‘Met een onvermoeibare drive bestormen deze twee muzikanten het podium. Twee uitersten die elkaar uitdagen, dan weer aanvullen. Hun vrolijke aard en swingende programma werkt aanstekelijk.’

Dutch Classical Talent is als talententraject een begrip in de Nederlandse klassieke muziekwereld. Via audities kiest een vakjury een viertal toptalenten voor de finaleronde. De concerten zijn zonder pauze maar na afloop wel met een drankje en meet & greet met deze jonge beloften. Onder de laureaten van Dutch Classical Talent bevinden zich tal van klinkende namen zoals Tania Kross, Lavinia Meijer, Nora Fischer, Van Baerle Trio en het Berlage Saxophone Quartet.

Keuzestress, prestatiedruk en de waan van de dag