Een Rits Te Ver 2.0

Pretpakhuis | Jon van Eerd

Iemand wil de camping van Harrie Vermeulen zwartmaken, dus komt de inspectie langs. Harrie en zijn dochter doen alles om de strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie is nou eigenlijk die inspec-teur? Deze nieuw geschreven versie van de hilarische, dolkomische campingvoorstelling is sneller, grap-piger, hysterischer en helemaal van deze tijd. Van Eerd laat zich als tekstschrijver en regisseur van zijn beste en vooral vertrouwde kant zien.

De voorstelling staat garant voor een kolderieke avond waarvan u nog dagenlang, blauw van het lachen, plezier zult hebben. Je dacht dat Harrie niet meer terug zou komen? Dan mag je deze niet missen! Met een fantastische cast die meester is in het genre. Met onder anderen Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé, Dick Cohen en Joey Schalker in de rol van Harrie Vermeulen.
 

Is het de ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? Is het de man die zich voordoet als iemand die vogels bestudeert? Of is het toch de chagrijnige vrouw met haar clipbord. Wie het in ieder geval niet is, is de Russische domkop Igor. Hij is vooral verantwoordelijk voor het mislukken van alle plannen van Harrie. Als de inspectrice door toedoen van Harrie haar geheugen verliest en Harrie doet alsof zij zijn vrouw is, zijn de rapen pas echt gaar.

 

 

Website: pretpakhuis.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
wo 4 december 2024
wo 4 december 2024
20:30 uur
Locatie/zaal
Middenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

wo 4 december 2024 wo 4 dec 20:30 uur
Standaard € 33,50
20:30 uur Standaard € 33,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken