Klassiek

Prijs € 10,-
T/M 18 JAAR € 0
incl. garderobe

Met haar 21e editie mag het jaarlijkse vader- of moederdagconcert van het Frysk Jeugd Orkest met recht een volwassen traditie worden genoemd, maar het Orkest is nog steeds jeugdig als altijd. Het afwisselende repertoire dat geschikt is voor jong en oud en enkele verschillende ensembles uit de Frysk Jeugd Orkest Akademy die een deel van het concert voor hun rekening nemen, maken dit hét familieconcert van het jaar!

Bij het jaarlijkse vader- of moederdagconcert draait het om meer dan het Frysk Jeugd Orkest. Naast een optreden onder leiding van Theo Brouwer van dit “grote” orkest, treden er namelijk ook enkele andere, jongere ensembles uit de Akademy op om hun kunnen te laten horen. Daarnaast speelt het orkest naast klassieke werken uit verschillende stijlperiodes ook vaak film- of musicalwerken, en wordt er zelfs wel eens een uitstapje gemaakt naar iets met nog meer swing. Deze opbouw van jonge nog jongere ensembles met een afwisselend repertoire, uitgevoerd op hoog niveau, maken dit concert geschikt voor jong en oud. Een mooie gelegenheid om aspirant leden kennis te laten maken met het Frysk Jeugd Orkest, jongeren kennis te laten maken met klassieke muziek, of gewoon als leuk uitje met de familie; een echt familieconcert.

Website: www.fryskjeugdorkest.nl