Giselle

De Toneelmakerij & DOX

"Een van de beroemdste balletten ter wereld, maar dan bewerkt met songs, beats en hiphop. Giselle en haar matties zijn een crew. Het pleintje is hun thuis: hier chillen en dansen ze en steunen ze elkaar als ze moeten dealen met onbetrouwbare ouders en drammende docenten. Maar op een dag komt queen bee Giselle niet opdagen... Heeft die mysterieuze jongen daar iets mee te maken?

De Toneelmakerij (onder andere 1000+1 Nacht, De Toverfluit, As you like it) en DOX bundelen hun krachten. Onder de bezielende leiding van vijfvoudig Krekelwinnaar Timothy de Gilde, choreograaf Dalton Jansen en schrijver Joachim Robbrecht maken ze jeugdvoorstellingen waarin dans en spel in elkaar overlopen. Giselle is een moddervette viering van de chosen family voor iedereen vanaf 8 jaar. Een knallende ontmoeting tussen dans, tekst en live zang, waarin dromen werkelijkheid worden.

Website: toneelmakerij.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
do 21 november 2024
do 21 november 2024
19:00 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
Vanaf 8 jaar
Inclusief garderobe

Tickets

do 21 november 2024 do 21 nov 19:00 uur
Standaard € 19,50
19:00 uur Standaard € 19,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken