Hamlet

Theater Rotterdam | Erik Whien

De jonge Hamlet rouwt om zijn overleden vader, maar in zijn directe omgeving is daar geen ruimte voor. Zijn verdriet zet zich om in woede en richt zich op alles en iedereen – ook zichzelf. Acteur Jacob Derwig en regisseur Erik Whien (o.a. Verdriet is het ding met veren) slaan met Hamlet opnieuw de handen ineen voor een voorstelling over verlies en veerkracht. De Shakespeare-klassieker wordt bewerkt tot een theatraal spiegelpaleis, waarin naast Jacob ook zijn zoon Roman Derwig en actrice Hannah Hoekstra te zien zijn.

In regie van Erik Whien wordt Hamlet universeel en persoonlijk theater over rouw, verlies en veerkracht, gespeeld door Hannah Hoekstra, Jacob Derwig en zijn zoon Roman. De voorstelling wordt daarmee ook een theatraal spiegelpaleis: een stuk in een stuk, dat via het verhaal van de Deense prins de fundamenten van onderling vertrouwen onderzoekt. Want verdrongen verdriet eist altijd haar bestaansrecht op – wat de gevolgen ook zijn.

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
wo 16 april 2025
wo 16 april 2025
20:30 uur
Locatie/zaal
Middenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

wo 16 april 2025 wo 16 apr 20:30 uur
Standaard € 27,50
20:30 uur Standaard € 27,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken