Jaap Reesema

Jaap Reesema, de veelzijdige zanger en songwriter, komt naar De Harmonie! Je kent Jaap natuurlijk van zijn hits Grijs en het nummer Nu Wij Niet Meer Praten dat hij samen met Pommelien Thijs uitbracht. Dit werd direct een #1 hit in zowel Nederland als België. Met andere liedjes zoals Mijn Kleine Presidentje wist Jaap Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne, de plaat behaalde dan ook de Gouden status. De nummers Voor Je Van Me Houdt en Kom Wat Dichterbij met Regi & OT stonden eveneens wekenlang bovenaan de hitlijsten. Nu kun je zijn grootste hits live horen in De Harmonie. Ben jij erbij?

Jaap is niet alleen in Nederland en België zeer geliefd. Onder de naam Jake Reese scoorde hij ook diverse grote hits. Zo werkte hij onder deze naam samen met Hardwell aan de singles Run Wild en Mad World. Voor de laatstgenoemde track won hij de award voor Best Vocal Performance op de International Dance Music Awards. Als Jake werkte hij tevens mee aan singles voor Jay Sean, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies.

Met diverse grote nationale en internationale successen is Jaap niet meer weg te denken uit de hitlijsten en kent zijn carrière diverse hoogtepunten. Een avond die je niet wilt missen.

Website: jaapreesema.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 12 oktober 2024
za 12 oktober 2024
20:15 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

za 12 oktober 2024 za 12 okt 20:15 uur
Standaard € 36,50
20:15 uur Standaard € 36,50 Uitverkocht
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Luisteren

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken