Josephine B. - Een leven in revue

Channah Hewitt e.a.

Een spetterende, humoristische, ontroerende, wervelende musicalrevue over het turbulente leven van de eerste zwarte superster, Josephine Baker. Begin jaren ‘20 van de vorige eeuw maakt ze haar debuut op Broadway, maar blijkt als spionne en anti-discriminatiestrijder zoveel meer te zijn dan alleen een zangeres gehuld in veren. Met prachtige nieuwe songs en evergreens, gespeeld door een vijfkoppig live-orkest.
 
Een revuester geef je geen eigen musical. Een revuester geef je een eigen revue. Een spetterende, humoristische, ontroerende, verrassende, wervelende revue over haar turbulente leven. Met prachtige songs, waaronder enkele evergreens.

 

Met Channah Hewitt (TINA - De Tina Turner Musical & Les Misérables) als Josephine, omringd door acht knappe, dansende, zingende en spelende mannen en een vijfkoppig live-orkest.

 

Website: josephinebaker.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
vr 21 maart 2025
vr 21 maart 2025
20:15 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

vr 21 maart 2025 vr 21 mrt 20:15 uur
Standaard € 49,50
20:15 uur Standaard € 49,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken