Muziek

Marcel de Groot

DOOR

vrijdag

20

december
2019

20:30 - 21:50 uur
Geen pauze

Accent zaal

Prijs € 21,-
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

20

december
2019

20:30 - 21:50 uur
Geen pauzeAccent zaal

Prijs € 21,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Nieuwe liedjes, oudere liedjes, stokoude liedjes, een verhaal en enkele anekdotes. Marcel de Groot brengt het allemaal even charmant met koele humor en die warme, donkerbruine stem. Lichtvoetig (ja, echt), indringend (uiteraard) en immer oprecht (eerlijk waar).

#HELD, zijn vorige voorstelling, werd lovend ontvangen. En met zijn lied ‘Woordenman’ sleepte hij zelfs een nominatie voor de Annie M.G. Schmidt-prijs in de wacht.

Marcel de Groot gaat door met DOOR. Nieuwe liedjes, oudere liedjes, stokoude liedjes, een verhaal en enkele anekdotes. Marcel de Groot zal het allemaal even charmant brengen met koele humor en die warme, donkerbruine stem. Lichtvoetig (ja echt), indringend (uiteraard) en immer oprecht (eerlijk waar).

Zijn vorige voorstelling #HELD werd lovend ontvangen en met zijn lied Woordenman sleepte hij zelfs een nominatie voor de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht.

In DOOR speelt Marcel samen met bassist Bart de Ruiter. Bart speelde eerder met o.a. Fay Lovsky, Ellen ten Damme, Freek de Jonge, B-Movie Orchestra en Concordia met Huub van der Lubbe.

Bassist Bart de Ruiter speelde met o.a. Fay Lovsky, Ellen ten Damme, Freek de Jonge en Huub van der Lubbe

Website: marceldegroot.info

 

Deel deze voorstelling:   E-mail