Muziek

Martijn Fischer

De hits van Hazes

zaterdag

23

november
2019

20:15 - 22:20 uur
Met pauze

AEGON zaal

Prijs € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

23

november
2019

20:15 - 22:20 uur
Met pauzeAEGON zaal

Prijs € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Op veler verzoek brengt Martijn Fischer nu de hits van Hazes naar het theater. De muziek van André Hazes leent zich hiervoor namelijk perfect. Helemaal als die wordt gespeeld door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. Met grootse en meeslepende teksten, maar ook juist klein en ingetogen. Thema’s als de liefde en eenzaamheid naast liedjes over het alledaagse. Hazes is van iedereen!


Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om de hits van Hazes naar het theater te brengen! De muziek van André Hazes leent zich namelijk perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. Enerzijds zijn de teksten groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen. Thema’s als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven. Zo is Hazes van iedereen! Een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen. Soms intiem, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meeleven, -bewegen en -zingen.

Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes met zijn rol in de musical Hij gelooft in mij en in de film Bloed, zweet en tranen.

“Wat Hazes zo bijzonder maakte is moeilijk in woorden te vatten of uit te leggen maar wel voelbaar. Heel veel mensen zijn dol op zijn muziek en bewonderen hem als mens. Toch bleef hij een zoekende man die voorafgaand aan elk optreden zijn faalangst moest overwinnen. Van de zingende barkeeper tot een fenomeen. Een grootheid van 1,68 meter wiens muziek troost geeft en verbroedert.” – Martijn Fischer


Met: Martijn Fischer, Ingeborg Helder en band Bandleider: Roger Happel

Vier met Martijn Fischer en zijn band wat André Hazes ons heeft nagelaten!

Website: martijnfischer.com

 

Deel deze voorstelling:   E-mail