Martijn Kardol

Fris

Na drie cabaretprogramma’s en zijn musicaldebuut is Martijn terug met een nieuwe voorstelling. Hij deed een poging tot een frisse start: een kind, nieuwe woonplaats en een nieuw soloprogramma. Te mooi om waar te zijn? Ja, want hij lijkt meer op z’n ouders dan hij voor ogen had, de Belastingdienst weet hem nog steeds te vinden en  na anderhalf uur podium is hij niet bepaald Fris meer...

Stel je kunt helemaal opnieuw beginnen. Gewoon een druk op de knop en je reset de boel. Hoe fijn zou dat zijn? We komen allemaal wel op een punt in ons leven, waarop een frisse start erg ‘Welkom’ is. ‘Bang’ dat je geschiedenis je blijft achtervolgen? Tsja, dat is nu eenmaal ‘De Situatie’. En hoe ‘Ver van je bed’ het ook lijkt, ooit komt het op je pad.


Over Martijn
Martijn Kardol is met regelmaat te horen als columnist op de radio (3FM, Radio Veronica en Radio 538). Ook schrijft hij voor het satirische programma ‘Plakshot’ van de VPRO en is hij vast onderdeel van het iconische radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’ op NPO Radio 2.

Prijzen
Nominatie Neerlands Hoop 2018
Jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016
Jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2015"
 

Website: martijnkardol.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
vr 28 maart 2025
vr 28 maart 2025
20:30 uur
Locatie/zaal
Bovenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

vr 28 maart 2025 vr 28 mrt 20:30 uur
Standaard € 24,50
20:30 uur Standaard € 24,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken