Max van den Burg

Tijd voor Max

Grote kans dat je Max kent van Instagram en TikTok met zijn imitaties van B&B Vol Liefde. Ook als cabaretier draait hij al mee sinds 2008. In deze fantasievolle one man show weet hij dan ook uitste-kend te vermaken met absurde verhalen, moderne dilemma’s en rake types. Tegelijk vraagt hij zich af waar zijn succes op sociale media nu eigenlijk toe leidt en hoe je nog tijd voor jezelf vindt. Áls je jezelf überhaupt vindt.

Met zijn unieke comedystijl, dynamische theaterpersoonlijkheid en gezonde tegendraadsheid, zorgt Max voor een heerlijke cabaretavond vol herkenning en hilariteit, die je geen moment wilt doorspoelen.

Heb je hem nog niet live gezien? Wees er dan snel bij, want het is nú Tijd Voor Max!"
 

Bio Max van den Burg:

Max van den Burg (Eindhoven, 1971) maakte sinds het winnen van de publieksprijs op het Camerettenfestival in 2008, muzikale en theatrale cabaretprogramma’s, waarin het showelement, zijn oprechte verwondering en een vrolijke boosheid over alles om ons heen, samenkomen in een prikkelende, gevarieerde en altijd verrassende cabaretmix.

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
vr 28 februari 2025
vr 28 februari 2025
20:30 uur
Locatie/zaal
Bovenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

vr 28 februari 2025 vr 28 feb 20:30 uur
Standaard € 21,50
20:30 uur Standaard € 21,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken