Michael Starring Ben

The ultimate tribute to Michael Jackson

Herdenk The King of Pop precies 15 jaar na zijn plotselinge overlijden op 50-jarige leeftijd met deze wervelende show, die in Groot-Brittannië grootse en lovende recensies kreeg. Alle grote hits van de legende in de muziekindustrie komen voorbij in dit choreografisch theaterspektakel. Uitgevoerd door de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson-vertolker ‘Ben’. Vergezeld door dansers en muzikaal ondersteund door een geweldige Engelse live-band.
 
MICHAEL!
Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een 2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop... Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief Thriller, Beat It, Billie Jean, Man in the Mirror en nog veel meer.

Over Michael Jackson:
Michael Jackson was een Amerikaanse zanger, songwriter en danser die algemeen wordt beschouwd als een van de grootste entertainers aller tijden. De dood van Jackson op 25 juni 2009 wekte hernieuwde interesse in zijn muziek en zijn grootste hits worden nog steeds aangemerkt als meesterwerken van de muziekgeschiedenis waar Jackson zelf wordt gezien als een cultureel icoon en een legende in de muziekindustrie.
 
Credits
Producent: Peter Groot Kormelink Producties i.s.m. James Baker Productions LTD
Met: Cast & band uit Groot-Britannië | Michael Starring Ben

Website: jamesbakerproductions.co.uk/theshows/michael

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
di 25 juni 2024
di 25 juni 2024
20:15 - 22:25 uur
Pauze
Met pauze
Locatie/zaal
Grote Zaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

di 25 juni 2024 di 25 jun 20:15 uur
Standaard € 34,50
20:15 uur Standaard € 34,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken