Toneel

Momentum

Vincent Croiset, Waldemar Torenstra, Astrid van Eck e.a.

vrijdag

9

december
2022

20:30 - 22:30 uur
Geen pauze

Middenzaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

19:30 uur | inleiding gratis, wel reserveren

vrijdag

9

december
2022

20:30 - 22:30 uur
Geen pauzeMiddenzaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

19:30 uur | inleiding gratis, wel reserveren

Middenin een politieke crisis doet de trouwe First Lady Ebba er alles aan om de carrière van haar man (Waldemar Torenstra) te redden. Terwijl hun spindoctor uit alle macht het imago in stand probeert te houden, raakt het tweetal in een opeenstapeling van misverstanden en verkeerde beslissingen verder van elkaar verwijderd. Op de avond van het feest ter ere van het vijftigjarig bestaan van de partij stort alles in elkaar. Op dat moment maakt Ebba een rigoureuze keuze. Maar zal haar man haar hierin steunen?

MOMENTUM gaat over de achterkant van de politiek en machthebbers die niet mogen falen, passend in een tijd waarin populaire politieke dramaseries de mens achter de politicus laten zien. Net als Gif, internationaal gezien al jaren het grootste Nederlandse toneelsucces, is MOMENTUM een theaterstuk van Lot Vekemans.

 

Inleiding
Eén van de acteurs – Marijn Claes (speelde in musicalproducties als Soldaat van Oranje en Daens) – vertelt je tijdens de inleiding alle ins en outs over de thema’s en onderwerpen die aan bod komen tijdens de voorstelling.


Tekst: Lot Vekemans
Regie: Maaike van Langen
Spel: Waldemar Torenstra, Astrid van Eck, Vincent Croiset, Marijn Claes en Maas Muhren

Van de schrijver van Gif

Website: toptheater.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail