Musa

Ik ben Musa

Musa is 35 en wil nu écht zichzelf zijn. Heerlijk eerlijk zijn. Het masker dat hij draagt afwerpen. Maar er is één probleem: wie is de echte Musa? Het cabarettalent neemt je mee in deze openhartige en grappige zoektocht langs zijn Jemense roots, hernieuwd contact met zijn vader, zijn allereerste vakantie in 27 jaar én naar een nieuwe liefde, want hij kan niet altijd single en gelukkig blijven.

Over zijn eerste solovoorstelling schreef het Friesch Dagblad: “Schaakmat is een heel persoonlijke, soms intieme voorstelling waarin Musa zich niet alleen kwetsbaar opstelt, maar ook laat zien wat hij in potentie in huis heeft aan verbeeldingstaal en inlevingsvermogen. Niet bang om de confrontatie aan te gaan, niet bang om zich bloot te geven.”"
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 19 april 2025
za 19 april 2025
20:30 uur
Locatie/zaal
Bovenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

za 19 april 2025 za 19 apr 20:30 uur
Standaard € 19,50
20:30 uur Standaard € 19,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken