Nielson

Een van Nederlands populairste en meest succesvolle zangers debuteerde twee jaar geleden in de theaters en keert na lovende reacties terug. Nielson omarmt het theater, want hij ontdekte er een bijzondere dynamiek die perfect bij hem en zijn publiek past. Hij besloot dieper te graven en verder te gaan in zijn artistieke reis. Het resultaat: een avond muzikale hoogtepunten, een prachtige lichtshow en verhalen die raken.

Nielson: “Ik heb mijn hart verloren aan het theater en kan niet wachten om mijn nieuwe voorstelling te spelen.” Niet alleen heeft hij het podium omarmd, maar ook een bijzondere dynamiek ontdekt die perfect bij hem en zijn publiek past. Dit heeft hem geïnspireerd om dieper te graven en verder te gaan in zijn artistieke reis. 

Bereid je voor op een avond vol muzikale hoogtepunten en verhalen die raken. Verwacht veel bekende hits, een geweldige live band, prachtige lichtshow, lachende gezichten en oprechte emotie.

Website: nielsonmusic.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
do 20 maart 2025
do 20 maart 2025
20:15 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

do 20 maart 2025 do 20 mrt 20:15 uur
Standaard € 34,50
20:15 uur Standaard € 34,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken