Strangers on Stage

Ockhams Razor Circus

Tipping Point

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Ockham’s Razor brengt fysiek circus ten top. Het is voortdurend balanceren met niets anders dan pure spierkracht en lange stokken, die rakelings langs gezichten scheren, die tot bukken en strekken dwingen. De toeschouwer wordt meegenomen in het opzwepende spel dat met de wetten van de zwaartekracht speelt. Chaos viert hoogtij. Of kunnen ze er aan ontsnappen? Het is een kwetsbaar kantelpunt - de tipping point - waarbij timing alles is. En waarbij tussendoor ook nog gelachen kan worden.

Vijf artiesten en vijf balanceerstokken. Meer is er niet nodig voor een meeslepend spel tussen orde en chaos, manipulatie en overgave. In Tipping Point balanceren de acrobaten van Ockham’s Razor voortdurend met niets anders dan hun pure spierkracht en de vijf stokken die rakelings langs hun gezichten scheren, die ze dwingen tot bukken en strekken, tot pure waaghalzerij. In Tipping Point wordt je verbaasd door de synergie, gecombineerd met bizarre lichaamstechnieken. Spannend, indrukwekkend, kwetsbaar, meeslepend, Meemaken!

Dit alles op de live-soundscape van Adem Ilhan en Quinta die samenwerkten met o.a. Radiohead. Een fantastische pure circusperformance.


Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden
Tipping point is op donderdag 25 oktober ook toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Vooraf is er een inleiding om kennis te maken met het decor en de kostuums. Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving, door visueel beperkten speciaal te horen via een draadloze koptelefoon.
Blindengeleidehonden zijn welkom.
 
Dit zeiden slechtzienden eerder:
“Geweldig, ik heb eindelijk eens theater kunnen ‘zien’.”
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”
 
In het bestelproces is het mogelijk kaarten voor deze speciale inleiding te reserveren. Geef daarbij aan of u eventueel met blindengeleidehond komt.


Strangers behind the stage (€10,50):
Altijd al eens een kijkje
willen nemen achter de schermen van De Harmonie? Tijdens deze korte rondleiding krijg je een kijkje achter deuren die anders gesloten. Samen met de rondleider dwaal je door het theater, langs het toneel, foyers en de kleedkamers, krijg je informatie over de architectuur, historie, voorstellingen en techniek.  Daarna staat er koffie of thee met lekker hapjes voor je klaar (Theaterplus).Een acrobatisch spel tussen orde en chaos

Website: www.ockhamsrazor.co.uk

Dit alles op de live-soundscape van Adem Ilhan en Quinta die samenwerkten met o.a. Radiohead.