Oma

Mime Wave

Door de ogen van Misha is oma een oude vrouw die moeilijk loopt. Misha vindt haar wel lief, maar saai, want ze kunnen nooit samen rennen of fietsen. Met beeldend en lichamelijk theater ziet Misha oma langzaam veranderen in wie ze vroeger was: een acrobate en danseres. Misha geniet en blijft kijken om steeds meer te weten te komen. Dus dát is oma allemaal!

Anastasiia Liubchenko is samen met Thijs Felperlaan de drijvende kracht achter Mime Wave. Nadat zij was afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, volgde Anastasiia de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen.

Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weggaan."
 
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
wo 23 oktober 2024
wo 23 oktober 2024
11:00 - 11:50 uur
Pauze
Geen pauze
Locatie/zaal
Bovenzaal
Vanaf 3 jaar
Inclusief garderobe

Tickets

wo 23 oktober 2024 wo 23 okt 11:00 uur
Standaard € 9,50
11:00 uur Standaard € 9,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken