Ons Moeder

Evrim Akyigit & Sabine Beens

Iedereen heeft een moeder, maar iedereen gaat hier anders mee om. Evrim en Sabine gaan op zoek naar de moederrol in verschillende culturen, naar overeenkomsten tussen moeders en hoeveel ze op hun moeder lijken. Samen spelen en dansen ze, vertellen ze hun verhalen en tonen ze de verschillen en overeenkomsten van hun moeders uit alle windstreken. Om er zo achter te komen dat we niet zonder ze kunnen.

Van alle onzekerheden in het leven kun je er van één zeker zijn: we hebben allemaal een moeder. Zij heeft je negen maanden gedragen en verdroeg de pijn om je geboren te laten worden. Zij gaf je te eten, voedde je op en zat naast je bed wanneer je ziek was. Zij is jouw voorbeeld. Of juist precies het tegengestelde van wat je wil zijn. En toch sijpelt zij telkens ergens door in je eigen gedrag.
Welke slaapliedjes werden er gezongen? Hoe werd er gepraat over liefde? Hoe strafte moeder? Wat was haar lievelingsrecept? En haar diepste droevige geheim?

Het publiek schuift aan in de keuken bij de actrices Evrim Akyigit en Sabine Beens.
 
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
do 22 mei 2025
do 22 mei 2025
20:30 uur
Locatie/zaal
Bovenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

do 22 mei 2025 do 22 mei 20:30 uur
Standaard € 26,50
20:30 uur Standaard € 26,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken