Peter van Rooijen

Liefde, dood en taart

Het derde theaterconcert van Peter van Rooijen, vaste kracht van Circus Treurdier, is een prelude op de midlifecrisis, want Peters veertigste verjaardag nadert. Maar hij geeft zich niet zomaar gewonnen! Het wordt een gevecht tegen de sleur, vastgeroeste principes en voornemens die voornemens dreigen te blijven. Met een hele bak vol liedjes en zijn vierkoppige band gaat Peter het onvermijdelijke te lijf, waarbij alle muziekstijlen uit de kast worden gerukt.

Peter van Rooijen werd genomineerd voor de Annie M. G. Schmidtprijs 2021 en 2022 en voor de Poelifinario voor Liefde, dood & zwaartekracht in 2019. Hij is vast lid van makerscollectief Circus Treurdier en wordt beschouwd als één van de beste liedjesschrijvers van zijn generatie. Samen met zijn 4-koppige band brengt Peter weer een gevarieerd liedjesprogramma vol knettergekke, ontroerende en verrassende nummers, waarin hij melancholie moeiteloos afwisselt met scherpe humor. 

Na Zwaartekracht en Bob Ross (beiden lovend ontvangen) is Liefde, dood & taart het laatste theaterconcert in de Liefde-dood-trilogie.

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 30 november 2024
za 30 november 2024
20:30 - 22:00 uur
Pauze
Geen pauze
Locatie/zaal
Bovenzaal
Inclusief garderobe en drankje na afloop

Tickets

za 30 november 2024 za 30 nov 20:30 uur
Standaard € 22,50
20:30 uur Standaard € 22,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken