Muziek

Renée van Wegberg & Bettina Holwerda

#PERFECT

zaterdag

30

september
2023

20:15 - 21:45 uur
Geen pauze

Uitverkocht

Grote Zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

30

september
2023

20:15 - 21:45 uur
Geen pauze

UitverkochtGrote Zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Dit theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes kreeg lovende kritieken en uitverkochte zalen en keert daarom terug in de theaters. Geniet samen van een #PERFECT avondje vol herkenbare, persoonlijke verhalen van vrouwen van nu. Want het moederschap, een fijne relatie en leuk werk lijken fantastisch, maar voelen soms toch een beetje anders. Serieus waar nodig, maar met veel humor en zelfspot. En bovenal: met veel mooie muziek!

Maar even eerlijk hè, als je weer eens te laat bent voor een afspraak en je hebt donkere wallen van een gebroken nacht, of je staat stiekem chocola te eten achter de deur van het keukenkastje, uit het zicht van de kinderen, dan voelt het soms toch allemaal een beetje anders.

#PERFECT keert na een succesvol seizoen, vol met lovende kritieken en uitverkochte zalen, terug in de theaters. Het is een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes met persoonlijke verhalen van vrouwen van nu. Over het hebben van kinderen in de leeftijd van peuter tot puber, een succesvol huwelijk, scheiden, een samengesteld gezin en het werken aan een carrière. Over loslaten en omdenken, zeg maar. Serieus waar nodig, maar met veel humor en zelfspot. En bovenal met veel mooie muziek! Regel een oppas, ga lekker achterover zitten, adem in, adem uit en geniet. Want goed beschouwd is het leven, juist met al z’n hobbels en dalen, eigenlijk toch best wel… #PERFECT

Over Renée van Wegberg & Bettina Holwerda:
Renée en Bettina zijn al jaren leading ladies in het theater. Renée won twee Musical Awards voor beste vrouwelijke hoofdrol, en werd door pers en publiek geprezen met haar soloprogramma’s en haar vertolking van Liesbeth List. Bettina is naast haar theaterwerk sidekick bij Ruud de Wild op Radio 2, een grote hit op Instagram en wordt door haar unieke zelfspot gezien als één van de leukste moeders van Nederland.


Credits:
Producent: Event11
Regie: Joep Onderdelinden
Zang: Renée van Wegberg & Bettina Holwerda
Piano, toetsen, gitaar, zang: Niels Muller Muzikaal leider, bas, gitaar, zang: Berry Janssen
Drums: André van Damme
Fotograaf: Annemieke van der Togt

Een theaterconcert met herkenbare verhalen door vrouwen van nu

 

Deel deze voorstelling:   E-mail