Robèrt van Beckhoven - Meesterlijk Feest

de theatrale foodexperience

"Wat is er feestelijker dan het vieren van je verjaardag, je bruiloft of de geboorte van je (klein)kinderen met iets lekkers van de bakker? Hét onderwerp waar Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven graag zijn tanden in zet tijdens dit culinaire theatercollege. De sympathieke Brabander vertelt verhalen en anekdotes over het bakkersvak en laat je natuurlijk proeven van bijzondere lekkernijen.

Robèrt is te zien in programma’s als Heel Holland Bakt, CupCakeCup, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX en brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dicht bij het publiek. Meesterlijk Feest! is een gezellige voorstelling die bij iedereen in de smaak zal vallen en waar je van tevoren geen al te stevige maaltijd hoeft te nuttigen!"

Website: bijrobert.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 1 februari 2025
za 1 februari 2025
20:15 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

za 1 februari 2025 za 1 feb 20:15 uur
Standaard € 49,50
20:15 uur Standaard € 49,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken