Jeugd & Familie

Show van Sint

zondag

3

december
2023

13:00 - 14:00 uur
Geen pauze

Middenzaal

Prijs € 14,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

zondag

3

december
2023

13:00 - 14:00 uur
Geen pauzeMiddenzaal

Prijs € 14,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Sinterklaas komt met zijn Hippe Pieten naar De Harmonie! Verwelkom Sint samen met het duo Stijn & Nienke. In het geheime pietendagboek hebben alle Hippe Pieten hun diepste geheimen opgeschreven. Stijn & Nienke mogen voor één keer in het geheime pietendagboek lezen... Maar er mist één geheim… Van wie is het en waarom mist het? Zing, dans en lach mee in deze wervelende Sinterklaasshow!

Een muzikale Sinterklaasshow vol dans, zang en humor met eigen nummers van Stijn & Nienke. Uiteraard komen ook de bekendste Sinterklaasliedjes voorbij in een modern jasje. Naast Stijn & Nienke is er ook een belangrijke rol voor Sinterklaas en zijn Hippe Pieten weggelegd.

Over Stijn & Nienke:
Stijn & Nienke is een muzikaal duo voor een brede (kinder)doelgroep. Het enthousiaste duo reist door Nederland en België met onder andere hun Challenge show, waarbij ze challenges uitvoeren met de kinderen en hun eigen nummers ten gehore brengen. Interactie met de kinderen staat hoog in het vaandel en het duo straalt graag uit dat je mag zijn wie je wil zijn. Op Spotify zijn ze onder andere te vinden met hun singles La La Vrij en Vrienden en hun albums Sinthits en Kersthits. In het najaar van 2023 zijn zij te zien in De show van Sint.

 

Deel deze voorstelling:   E-mail