Shrek de Musical

René van Kooten, Linda Verstraten e.a.

Beleef de musical over de oger uit het moeras en de praatgrage ezel. En zing mee met de grote hits die erbij horen. Met René van Kooten als Shrek en Linda Verstraten als prinses Fiona wordt dit een magische musical voor jonge en jong-gebleven fans. Na de voorstelling kan je zelfs op de foto met Shrek. Stap in het moeras, laat je betoveren door de sprookjesfiguren en beleef hilarische momenten!

In een moeras ver weg van de bewoonde wereld leeft Shrek, een oger die zijn rust waardeert. Zijn vredige leven wordt verstoord wanneer Heer Farquaad alle sprookjesfiguren uit zijn rijk verbant en ze rechtstreeks naar het moeras van Shrek stuurt. Vastbesloten om zijn moeras weer voor zichzelf te krijgen, gaat Shrek verhaal halen. Tegen zijn zin in wordt hij vergezeld door Ezel, die van alles blijkt te kunnen behalve zijn mond houden. Terwijl Shrek en Ezel op pad zijn, heeft Heer Farquaad zijn oog laten vallen op prinses Fiona. Zij zit gevangen in een toren bewaakt door een vuurspuwende draak. De twee sluiten een deal: Heer Farquaad geeft Shrek het moeras terug, als Shrek prinses Fiona voor hem gaat redden. Shrek, niet bepaald het type held, gaat akkoord en begint aan een avontuur vol humor en onverwachte wendingen, samen met de praatgrage Ezel…

Shrek Specials bij Theatercafé Kwint
De telefoon gaat. We horen een heleboel gebabbel en krijgen er eigenlijk geen woord tussen! Plots zegt de chef: “Ik hoor Ezel!”. We proberen goed te luisteren. Ezel kletst vrolijk door over Shrektastische gerechten. Zo vangen we iets op over een heerlijk toetje: Shrekgroene pistache macarons met hemelse modder en witte chocolade diertjes. Ezel ratelt verder: “Gingerbread Man komt ook langs bij Theaterplus!” en “Vergeten jullie mijn warme wafels niet?!”.

Theatercafé Kwint staat van 4 t/m 11ovember in het thema van de Musical Shrek! Verzeker jezelf van dit overheerlijke dessert en bestel een driegangen Theatermenu. Daarnaast is de special los verkrijgbaar of bij te bestellen bij het Theatergerecht.  Komen jullie ook genieten van Ezel’s favoriete snacks in het restaurant,  een overheerlijk stukje gingerbread bij Theaterplus of warme wafels aan de bar?

Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden:
De voorstelling is op zondag om 12:00 uur ook toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Vooraf is er een inleiding om kennis te maken met het decor en de kostuums. Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving, door visueel beperkten speciaal te horen via een draadloze koptelefoon. Blindengeleidehonden zijn welkom.

Dit zeiden slechtzienden eerder:
“Geweldig, ik heb eindelijk eens theater kunnen ‘zien’.”
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”


In het bestelproces is het mogelijk kaarten 'Met Blindentolk' te reserveren.

Heb je een speciale plaats nodig of wil je niet online reserveren?
Reserveer dan via de kassa van De Harmonie via kaartverkoop@harmonie.nl
of 058 233 0 233.

Klik hier voor meer info.

Website: shreknederland.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 9 november 2024
za 9 november 2024
15:00 uur
za 9 november 2024
za 9 november 2024
19:00 uur
zo 10 november 2024
zo 10 november 2024
12:00 uur
zo 10 november 2024
zo 10 november 2024
16:00 uur
Meer tijden
Minder tijden
Locatie/zaal
Grote Zaal
Komt het Zien!
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

za 9 november 2024 za 9 nov 15:00 uur
Standaard € 39,50
15:00 uur Standaard € 39,50
Bestel ticketsTickets
za 9 nov 19:00 uur
Standaard € 39,50
19:00 uur Standaard € 39,50
Bestel ticketsTickets
zo 10 november 2024 zo 10 nov 12:00 uur
Standaard € 39,50
12:00 uur Standaard € 39,50
Bestel ticketsTickets
zo 10 nov 16:00 uur
Standaard € 39,50
16:00 uur Standaard € 39,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken