Muziektheater

Single Camping

Tjitske Reidinga, Peter Blok, Ilse Warringa e.a.

Kies een datum / tijd:

AEGON zaal

Prijs € 35,50
incl. garderobe en pauzedrankje

dinsdag

18 juni   2019

  20:15 uur
woensdag

19 juni   2019

  20:15 uur
AEGON zaal

Prijs € 35,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Wat als je net gescheiden bent en de halve zomer in je eentje opgescheept zit met de kinderen? En wat als je een hekel hebt aan kamperen maar er toch écht even uit moet? Dan biedt een Happy Singles-camping uitkomst! Vijf van de allerbeste komedieacteurs, onder wie Tjitske Reidinga, brengen dé kampeerkomedie van 2019. Een zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles op een camping.


‘Single Camping’ is een zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles op een camping, gerund door een fanatieke therapeute en een genderneutrale animatieclown.

Vijf van de allerbeste komedieacteurs van Nederland brengen dé kampeerkomedie van 2019. Voor iedereen die single is, dat ooit was, het graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. Voor alle kampeerders en krampeerders. Afijn, voor iedereen dus. Want flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle: het was zelden zo hilarisch.


Concept: Marije Gubbels, Rop Verheijen en Ilse Warringa | tekst en regie: Marije Gubbels | spel: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap en Ilse Warringa | muziek: Jan en Keez Groenteman | dramaturgie: Martine Manten | decorontwerp: Theo Tienhooven | kostuums: Sanne Oostervink (i.s.m. Dieuweke van Reij)

Flirten met een wc-rol onder de arm

Website: www.bostheaterproducties.nl

Single Camping was te gast bij RTL Late Night op 4 maart. Klik hier voor het fragment!

‘Heerlijke voorstelling’ – Anouk Maas

‘Geweldige voorstelling’ – Marit van Bohemen

‘Het was heerlijk op Camping de Groene Bosnimf (..) zo gelachen met z’n allen!’ – Tanja Jess

‘Een absolute must see’ – Alex Klaasen