Muziektheater

Släpstick

The Roaring Twenties

zaterdag

29

oktober
2022

20:30 - 22:20 uur
Geen pauze

Grote zaal

Prijs € 26,50
incl. garderobe en pauzedrankje

LNP

zaterdag

29

oktober
2022

20:30 - 22:20 uur
Geen pauzeGrote zaal

Prijs € 26,50
incl. garderobe en pauzedrankje

LNP

The Roaring Twenties: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende belevenis van het decennium komt naar het theater. Een avond als nooit tevoren! Een Jubileumvoorstelling die de gloriedagen van de slapstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel je wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten!

Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class… En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan! Dus: doe je feestkleding aan en betreed de rode loper! The Roaring Twenties komt naar het theater en jij bent van harte uitgenodigd!

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en beleeft nu haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid wil stellen het Jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een Bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren 20 van de vorige eeuw.

Internationaal succes
Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

Website: slapstick.nl

“The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie.” (NRC Handelsblad *****)
“Slapstick biedt vermaak op wereldformaat.” (AD ****)

“Met slechts vijf spelers weten ze je naar huis te sturen met het gevoel dat je een volledige musicalcast aan het werk hebt gezien. Er zit niets anders op: ga kijken.” (Theaterkrant)

 

Deel deze voorstelling:   E-mail