Sonja

Toneelgroep Maastricht met Angela Schijf

Live op televisie. De Rode Hoed vol publiek. De openingstune klinkt. Sonja is gestart. Angela Schijf speelt Sonja Barend, de koningin van de Nederlandse talkshow. Met teksten gebaseerd op Barends' memoires, gaat de populaire talkshow-gastvrouw de confrontatie aan met de spoken in haar leven. Want durft ze aan de talkshowtafel altijd alles te vragen: thuis krijgt Sonja de wezenlijke vragen aan haar moeder over het lot van haar Joodse vader niet gesteld.
 

Na de spektakelmusicals Dagboek van een Herdershond en Het was Zondag in het Zuiden keert Servé Hermans terug naar de grote zalen van de theaters. Sonja is de vierde samenwerking van Angela Schijf en Hermans. Een pleidooi voor het stellen van vragen. Een ode aan het gesprek. Onverbiddelijk, onverschrokken. Sonja Barend!

 

Website: toneelgroepmaastricht.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
vr 11 april 2025
vr 11 april 2025
20:15 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

vr 11 april 2025 vr 11 apr 20:15 uur
Standaard € 32,50
20:15 uur Standaard € 32,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken